Blogin sisältö

Hae tästä blogista

Tiimin jäsenet

Olemme sekalainen/sekava uistelijatrio, joka on sukulaisuuden ja kaveruuden kautta kasaantunut kokoon. 2000 -luvun alkupuolelta lukien on vuosittaiset retkemme suuntautuneet niin koti- kuin ulkomaillekin (lähinnä Ruotsiin, ainakin toistaiseksi). Tutuksi ovat vuosien varrella tulleet mm. Vättern, Vänern, Hornavan, Puula, Inari jne, viimeisimmän reissun ollessa Ahvenanmaa tänä vuonna 2010. Ja taisimmepa hurahtaa tuohon paikkaan niin, että varmaankin toistekin tulee sinne mentyä, ehkäpä jo ensi keväänä. Kalaakin olemme saaneet pääsääntöisesti jokaisella reissulla, enemmän tai vähemmän. Mutta pääasia on kuitenkin ollut, että "äijät" viihtyy.


Marko "Skipper" Raahesta. Lohen omistaja ja blogin "Host". Aloitti moottoriuistelun 90 -luvun alkupuolella, soutaen vähän aiemmin. Kilpailemisen lopetti muutaman vuoden jälkeen ja keskittyy nykyään nautiskelee uistelusta ja erilaisiin vesiin tutustumisesta. Raksiuistelu on vienyt miehen mennessään, vaikkei pellin käyttöä merilohen pyynnissä karsastakaan. Hoitelee Japan kanssa välineiden pyyntiin laitot ja väsyttää kalan vuorollaan, osallistuu "taktiikan ja tekniikan" valintaan.

Timi "Timis Virkkis" Tampereelta. Kreikkalainen huippukokki, joka loihtii mitä maittavimpia annoksia saaliskaloista, mutta myöskin muista tarveaineista. Luovuudella ei ole mitään rajaa, kun Timis tarttuu paistinlastaan ja yllättää tiimin maukkailla annoksilla. Bravuurina Tikka Masala -lohi. Hoitelee ohjausta muun tiimin laittaessa kalastusvälineet kondikseen ja hoitelee väsytykset omalla vuorollaan. Tunnetaan myös "suurten väsyttäjänä".


Japa "Mr Omppujytä" Tampereelta. Raksinvirittäjävelho. Kilpaillut Hämeen seudulla Häme-Cupissa jo vuosien ajan. Tiimin taktikko ja teknikko, joka aktiivisuudellaan kalastuspäivän aikana saa muunkin tiimin miettimään uusia keinoja kalojen saamiseksi, mikäli jostain syystä on hiljaista. Kun Japa on veneessä, ei siellä ole tylsää, sillä hupia ja hyviä juttuja piisaa. Japa monesti laukaisee hieman tyhjänvedosta masentuneen tiimin taas uuteen nousuun. Oivallinen onkimies, kuten ruukataan sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti