Blogin sisältö

Hae tästä blogista

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Elektroniikkaa

Tuossa on päivitelty elektroniikkaa tälle kaudelle ja on jo vähän testatukkin. Taisinpa löytää jopa ensimmäisen parvenkin sivulta, josta tässä kuva. Vähän kuin tätä varten tuon Structure Scanin laitoimmekin.Kun vetouistelu on yhtä varustelua, niin nyt on jo tiedossa seuraavaan veneeseen systeemejä. Kyselin asiaa vetouistelu.comissa ja sieltä vastasi nimim. Jupezku, jonka blogissa oli aika hieno systeemi tehtynä Lowrancen tuotteista, tässä linkki.

Lisää kuvia, ja varsinkin sitten, jos ja kun tästä on ollut hyötyä kalojen saannin myötä.

Niin, tuosta tuli mieleen, että Pohjois-Ruotsin reissu on taas edessä, 11.09.2013 lähtee karavaani kohti Ruotsin lappia.

1 kommentti:

  1. Mites Ruotsissa meni?

    Inarin kesä ei ollut paras mahdollinen, kala oli kovin syvällä. Tiistaina lopetin omalta osaltani siellä, kaveri jatkoi vielä keskiviikkona (saikin muutaman kalan) ja nyt poika jatkaa vielä viikonloppuun. Aamu oli mennyt ajankohtaisesti arktisissa jäänmurtajatehtävissä, mutta pari mittakalaa oli viimeisen päivityksen mukaan jo veneessä.
    Pääsiäisen olisi sitten perinteinen Ruotsin reissu, syksyn merikalastus jääpi väliin, kun vene jää Roihin kaverille halliin ja huoltoon. Sieltä sitten vasta keväällä esille. t. Ari

    VastaaPoista