Blogin sisältö

Hae tästä blogista

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Rapsaa vesiltä

Vetouistelevan kansan tiukan painostuksen vuoksi vähän raporttia täältä Ahvenanäaalta.

Team Jahva Boisin mittariin on nyt kertynyt 30 tuntia vetoa. Mitallisia kaloja tiimi ei ole onnistunut saamaan, eikä kyllä alamittaisiakaan. Eli sama laulu kuin viime vuonna..

Sunnuntaina oli tuulinen päivä, jonka vuoksi tiimi pääsi vesille vasta Suomen tappioon päättyneen pelin jälkeen. Tosin lievää vaikutusta lähdön viivästymiseen oli myös Off Road Trolling Teamin kipparin Jussi Paasikosken tuomalla Calvados-pullolla. Ilta vesillä oli hieno, keli kohdillaan. Monenlaista kampetta oli vedossa, ja täkyparviakin näkyi vähintään riittävästi, mutta kun ei satu kohdalle, niin ei. Väkeväiset ja Räsäset saivat kaloja, mutta mitään ryysistä ei ollut. Tosin veneitäkin oli murto-osa viime vuodesta.

Maanantaina lähdettiin puolen päivän aikaan vesille. Päivän ja illan aikana hinattiin Sandgrundenin, lohenpyrstön ja tissien välistä aluetta, edelleen täkyparvia löytäen, mutta ei lohia. Huvittava piirre päivässä oli, että siirryimme lohislalomin seurauksena team Karjala -porukkaan eli melkein saatiin, kun meidän ympäriltä vedettiin edellispäivän yhden lohen lisäksi kaksi lohta, siis ihan vierestä. Pääsimme päivän päätteeksi vain keräämään kamppeet ylös ja suuntaamaan mökille. Jonkin verran kaloja ilmoitettiin saaduiksi, mutta ei vieläkään kovin paljoa.

Tiistaina lähdimme liikkeelle vasta kahden aikoihin. Väkeväisen Janne hoputti meitä jo kalalle, kun heidän ensimäiseen tuntiin ilmoitettiin neljä lohta. Pääsimme vesille, mutta sama laulu oli askelten. Ei kertakaikkiaan mitään.  Muuutamista kaloista kuultiin, mutta hiljaista oli. Kieltämättä alkoi jo hieman miehistöhenki tuskastumaan, mutta onneksi siihen löytyi lääkkeet, ja selvittiin ilman pahempaa masennusta. Illalla syötiin sitten maha täyteen, jonka jälkeen hyvin lyhyt saunareissu, ja sitten sänkyyn.

Kyllä se täytyy olla niin, ettei lohilautat ole vielä tulleet paikalle, kun vain noin parikymmentä kalaa on varmaankin koko ajan kokonaissaldo. Mutta vielä ehtii..

Tätä kirjoitellessa on tänään tunti takana ja hiljaisuus jatkuu. Keli on kuitenkin mainio, joten miehet viihtyy. Ja näillä näkymin huomenaamulla on aikainen herätys ja kalaan, tai no katsotaan, miten äijien tänään käy.

Kuvia päivitellään, kuten myös reissua, sitten kun pääsee koneelle naputtelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti