Blogin sisältö

Hae tästä blogista

torstai 2. elokuuta 2012

Eka päivä, Nitsijärvi

Nyt on eka päivä takana. Päivä päättyi ukkoskuuroon, jota onneksemme lähdimme väistämään rantaan. Vene ylös ja mökille. Pihalle päästyämme taivaan hanat aukesivat ja taivas on synkkä, eli vettä siis piisaa.

Kalastuksellisesti päivä oli hyvä, mutta kaloja ei tullut. Keli oli hieno, eikä oikein edes tuullut. Valitettavasti kaloja ei mukaan tullut kuin Timin taukopaikalta väsyttämä harjus. Veneen vierellä kävi päivän aikana kaksi pientä rautua, mutta ne olivat alamittaisia ja päästettiin pois jälleen näkemisen toivossa.

Mutta on kyllä hieno järvi, vaikkakin korkeuserot on huikeita, mutta onneksi oli syvyyskartta. Tosin sen koko yllätti. Pienihän se oli siihen verrattuna, mitä etukäteen oli kuvitellut.

Huomenna aamusta sitten kohti Inarijärveä. Lupailee vähän, että aamulla pitäisi sateen loppua.

4 kommenttia:

 1. Kuinkas toi lohi kulkee tienpäällä bemarin perässä. Minulla kun on vastaava vene, mutten ole sitä hirveemmin perässä roijannu...

  VastaaPoista
 2. Ai oliko meillä vene perässä? Ei sitä ainakaan ajossa huomannut :) Tosin 235hp, 500 Nm vääntö, neliveto ja itsestään säätyvä taka-akseli auttaa asiaa. Muistaa myös säätää veneen balanssia trailerilla, että koukkuun kohdistuu oikea paino. Silloin vene tulee nätisti perässä. Kulutus oli ajotietokoneen mukaan 10.7 l/100km.

  Auto sattuu oleen myynnissä www.armadawood.net

  Timi

  VastaaPoista
 3. Ootteko käyttäneet Lohen paattia puntarilla? Meneekö paljon yli tuhannen kilon?

  VastaaPoista
 4. Moro! Kyllä se siinä tonnin kieppeillä on ilman reissuvarusteita ja traileria. Veneessä on 150 litran tankki, ja sielläpä yleensä on litkua kuitenkin jonkin verran. Traileri painaa lisäksi noin 300 kg. Ja sitten, kun on tavarat kyydissä, niin menee kärryn 1600 kg aika lähelle. Mutta tarkkoja mittauksia en ole tehnyt. Pitäisi joskus katsastuksessa muistaa kysäistä.

  VastaaPoista