Blogin sisältö

Hae tästä blogista

tiistai 7. elokuuta 2012

Summa summarum


Reissu oli todella hieno. Sekä Nitsi- että Inarijärvi olivat kerrassaan hienoja järviä ja siellä kyllä voisi viettää paljonkin aikaa kierrellen. Tai sitten teltta johonkin rantaan ja siitä sitten iskuja ympäri järveä. Sopivia leiripaikkoja oli kyllä pitkin matkaa paljon ja todella suojaiset lahdenpoukamat kyllä houkutti. Mutta ehkä ensi kerralla sitten.

Reissun plussana tuli ihan viimeisellä tunnilla rautu, jolla oli pituutta 50 cm. Tämä sitten laitettiin aamulla aamupalaksi.

Kyllä jäi polttelemaan tuo järvi, vaikkakin pitkä matka ja melkein munat pataan ehkä vähän rauhoittaa tuota. Mutta ehkä joskus ja sittenhän kaikki voi olla toisin.

Nyt sitten jäädään odottelemaan syksyn Pohjois-Ruotsin reissua ja sitä ennen varmaan vähän tulee kokeiltua tuota Raahen edustaa....

5 kommenttia:

  1. Pieni vinkki Nitsi järvelle, kokeile seuraavalla kerralla Tasmanian Deviliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaaha, pitääpä ensi kerralla kokeilla. Monenlaista muuta tulikin jo testattua. Eihän tietenkään saa yhden päivän perusteella luovuttaa, eikä moittia mitään paikkaa. Ehkä jos tuolla viikon vetäisi huonolla syönnillä, niin sitten voisi moittiakin. On kuitenkin aika pieni, niin luulisi jo jotain tärppäävän.

      Poista
  2. Ensi perjantaina on lähtö kohti Nitziä. Ensi viikko menee uistatellessa Nitzin selkiä. Uistattamalla taimenet ja verkoilla siiat ylös järvestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku kovasti kireitä siimoja. Laitahan tulemaan viestiä, kun pääset reissusta kotiin...

      Poista
    2. Reissu tehty. 5 vetopäivää 6-7 vavalla, saaliina 8 alamittaista taimenta ja 1 harjus. Yksi mittakala tumpuloitiin plaanaria irrottaessa ja toinen huudatti hetken räikkää. Paras ottipelti oli Kapraali.
      Onneksi oli verkot vesissä, muuten olisi nälkä yllättänyt.
      Tulopäivänä oli uistelukilpailu meneillään, olisikohan ollut n. 15 venekuntaa joista yksi toi mittakalan punnitukseen.
      Paikalliset kertoivat että koko tämä kesä on ollut huonosyöntinen, iso kala jurnuttaa pohjassa...

      Poista